Nataša iz “Žikine dinastije” danas izgleda kao milion dolara

Piše: Redakcija

Jedna od najlhepših jugoslovenskih glumica Gala Videnović Aleksić proslavila se u uloogama iz filmova „Jagode u grlu“, „Bal na vodi“, a mnogi je pamte baš kao Natašu u „Žikinoj dinastiji“.

Međutim, javnosti su malo poznati detalji iz njenog privatnog života. Ona je prije nekoliko godina otkrila tajnu sa snimanja koju gotovo niko nije znao.

Videnovićevu publika u najvećoj mjeri pamti po serijalu „Žikina dinastija“ i ulozi Ruskinje Nataše, a cijelu bivšu Jugoslaviju je fascinirala ulogom Ester u legendarnom filmu Jovana Aćina „Bal na vodi“.

Njoj je u ovom filmskom ostvarenju partner bio Milan Štrljić, a jednom prilikom Gala je istakla da su joj intimne scene teško pale.

SVI SU SE DIVILI NJENOJ NESTVARNOJ LEPOTI: Ovako danas izgleda ruskinja  Nataša iz "Žikine dinastije"!

– Kada je trebalo da snimim ljubavne scene sa Milanom Štrljićem, koji je igrao Rileta, reditelj i ja smo se posvađali i nismo pričali deset dana. Nisam imala problem sa bilo kakvim zadatkom, ali sam, s obzirom na činjenicu da je Ester veoma mlada i da je u pitanju prvo seksualno iskustvo, smatrala sam da ne može da djeluje kao da je iskusna – rekla je ona prije nekoliko godina i istom prilikom istakla da do današnjeg dana nije pogledala film u cjelosti, budući da ga, kako je istakla, doživljava na vrlo emotivan način.

Početkom 90-ih se odselila u Ameriku.

Gala, koja ime nosi po velikoj ljubavi Salvadora Dalija, udata je za reditelja Vladimira Aleksića s kojim ima sinove Demijana i Pavla. Živi na relaciji Malibu – Beograd.

Tag: gala videnovic || Gloria

Gala se prije nekoliko godina pojavila u seriji „Andrija i Anđelka“, gdje se odlično snašla u ulozi profesorice engleskog.

Pored sjajne glume, gledaoci su mogli da zapaze i da se čuvena jugoslovenska glumica nije mnogo promijenila i da i dalje plijeni svojim izgledom.

Izvor: Espreso.co.rs

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti