Navodna 18-godišnja Putinova kćer izbrisala Instagram profil s više od 84.000 pratitelja

Piše: S.P.

Navodna Putinova 18-godišnja kćerka Luiza Rozova, za koju se vjeruje da joj je pravo ime Elizaveta Krivonogih, izbrisala je svoj Instagram profil nakon što je primila na hiljade žestokih uvreda zbog ruske invazije na Ukrajinu.

Profil, koji je sadržavao fotografije njenog raskošnog načina života i koji je pratilo više od 84.000 korisnika, uklonjen je jučer.

Luiza je navodno nezakonita kći Vladimira Putina koju on nikad nije priznao. Njena majka je Svetlana Krivonogih (45), koja je, kako se navodi, nekad radila kao spremačica, a danas je suvlasnica velike ruske banke.

Iako je u ruskim medijima strogo zabranjeno špekulirati o Putinovim ženama, ljubavnicama i djeci, za priču o navodnoj Putinovoj aferi sa Svetlanom i rođenju kćeri čuo je dobar dio svijeta.

I prije nego što je izbrisala profil na Instagramu, špekuliralo se da joj je zabranjeno objavljivati budući da se nije bila oglasila već pet mjeseci.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti