Umjetnica može biti – domaćica: Konstrakta podijelila detalje o suprugu i porodičnom životu

Piše: Redakcija

Ana Đurić Konstrakta prisutna je u muzici duže od decenije i dobro je poznata ljubiteljima zvuka grupa “Mistakemistake” i “Zemlja gruva”, ali interesovanje za nju nikad nije bilo veće nego ovih dana. Šarmantna muzička zvijezda predstavljat će Srbiju na Euroviziji u Torinu pjesmom In corpore sano, o kojoj bruji cijela Evropa, sada je riješila da otkrije ponešto o sebi.

Kako je istakla, iako je po struci arhitektkica, ovim poslom se već dugo ne bavi.

– To je sve život. Projektovanjem se ne bavim odavno, presijekla sam da se mojoj porodici više isplati da budem tu uz djecu i da radim ovo što radim, i da mogu više da doprinesem zajednici kroz ovo što radim, nego kroz arhitekturu – istakla je Konstrakta za Blic.

Na pitanje da li je tradicionalni tip, kaže da, na neki način, jeste.

– Domaćica sam, jesam kod kuće, ako to znači da sam traicionalan tip, onda jesam i volim da budem kod kuće i uz porodicu, prija mi – objasnila je ona.

Pjevačinin suprug Milan Đurić, koji je i sam arhitekta, velika joj je podrška, posebno jer se on ne bavi javnim poslom.

– Nije lako, svako ko radi ovakvu vrstu posla to zna. Tu smo da podržavamo jedni druge, bez toga je jako teško. Bez podrške ne znam da li bih bila toliko uporna da sve izvedem do kraja, da se bavim ovim čime se bavim – ističe Konstrakta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Konstrakta Djuric (@konstrakta)

Ona priznaje da još uvijek nije u potpunosti obradila šta se dogodilo na Pjesmi za Evroviziju, odnosno da će biti predstavnik Srbije na predstojećem takmičenju za najbolju pesmu Starog kontinenta.

– Sve su to razlozi zašto je ova pjesma izabrana, takav je trenutak i jeste se u tom nizu pjesama pokazala kao drugačija, i drugačije osmišljena, i sama po sebi može da se bavi drugom tematikom, u odnosu na ovu koja je uobičajena bila na festivalu. Šta se desilo u glasovima ne znam, imam utisak da je mobilisana publika koja inače ne glasa, evrovizijska je uglavnom zatvorena, a sada kao da se desilo da je izašlo iz okvira te publike – kaže Konstrakta.

 

Izvor: glossy.espreso.co.rs

(S.P.)

 

Pročitajte još