Mila Kunis nedavno posjetila Ukrajinu: Dio srca mi je istrgnut

Piše: Redakcija

Američka glumica Mila Kunis, koja je rođena u Ukrajini, rekla je u petak da joj je srce prepuklo zbog rata u Ukrajini, premda se oduvijek smatrala Amerikankom.

38-godišnja glumica rođena je u Černivcima u zapadnoj Ukrajini, a u SAD je došla 1991. sa svojom porodicom. Kazala je da se, iako se “uvijek smatrala Amerikankom”, nešto u njoj promijenilo nakon smrtonosne invazije ruskog predsjednika Vladimira Putina na Ukrajinu krajem prošlog mjeseca.

-Ovo se događa i ne mogu izraziti ili objasniti što me je snašlo … osjećam se kao da mi je dio srca upravo istrgnut. To je jako čudan osjećaj, rekla je glumica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ashton Kutcher (@aplusk)

-Došla sam u Sjedinjene Države 1991. sa svojom porodicom. I mi smo bili posljednji iz porodice i koji su migrirali, rekla je Kunis, napominjući da je velik dio njene porodice bio ili u koncentracijskim logorima tokom Drugog svjetskog rata ili je migrirao neposredno prije.

Dakle, kad smo došli u Sjedinjene Države, imala sam sedam i pol, osam godina, i uvijek sam se osjećala kao Amerikanka. Nikada nije postojao dio mene za koji bi ljudi pomislili da sam iz istočne Europe. Cijeli sam život bila tipična osoba iz Los Angelesa. I onda se ovo dogodi, rekla je Kunis.

Kunis je rekla da su ona i suprug Ashton Kutcher posjetili Ukrajinu neposredno prije pandemije te se čak susreli s predsjednikom Volodimirom Zelenskim.

Kunis i Kutcher (44) prošle sedmice pokrenuli su GoFundMe putem kojeg se nadaju prikupiti 30 miliona dolara za Ukrajinu. Sam par je donirao tri milijuna dolara za “Stand with Ukraine”.

Izvor: Index.hr

 

Pročitajte još