Emina Jahović otvoreno o razvodu: Ne mogu da zaštitim djecu, to mi teško pada

Piše: Redakcija

Od trenutka razvoda popularne pjevačice Emine Jahović svi mediji, kako domaći tako i strani, bruje o tome. Nakon što je pjevačica pokrenula pred sudom spor protiv bivšeg supruga Mustafe Sandala, zbog neisplaćenih, alimentacija, a on je zatim pokrenuo kontra tužbu i kako prenose mediji, sada traži starateljstvo nad sinovima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emina Jahovic (@yaemina)

Kako je razvod braka je jedan od stresnijih životnih događaja kod svih članova porodice. Iako je uvijek stresan za supružnike, on predstavlja još veći teret za djecu. To se dešava zbog toga što su djeca emocionalno ranjivija, osjetljivija na nedostatak brige, sigurnosti i stabilnosti od odraslih. A kroz ništa manje stresa ne prolazi ni zanosna brineta i majka Jamana i Javuza, Emina Jahović.

Pjevačica Emina Jahović nedavno je otvoreno progovorila o razvodu od turskog pjevača Mustafe Sandala, kao i sinovima Jamanu i Javuzu, kako bi na taj način zaštitila svoje sinove.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emina Jahovic (@yaemina)

– Naravno da mi smeta. Razvod je privatni porodični zemljotres i niko ne bi trebalo da se naslađuje detaljima. Najteže mi je što ne mogu djecu da zaštitim od toga, i to osjećam kao veliku nepravdu i manu posla koji obožavam – rekla je pjevačica iz Novog Pazara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emina Jahovic (@yaemina)

– Jaman je neustrašiv, jak i brz, kako mu i ime kaže. Jaman na turskom znači snažan. Javuz je, s druge strane, oprezan i prava umjetnička duša, ali kako njegovo ime kaže – zna da bude jako odlučan. Kada na tu razliku među njima dodate i pubertet – jasno vam je da je kod nas uvijek veselo. Šalu na stranu, moji dječaci me neopisivo ispunjavaju i uživam u svakom trenutku s njima. Svaki dan otkrijem nešto novo – talenat, osobinu, postupak, reakciju i oduševim se. Jako sam ponosna majka, najviše na njihovu skromnost i privrženost porodici – zaključila je Emina.

Izvor: nportal.rs

(I.J.)

Pročitajte još