Zavirite na rođendansku zabavu Tarika Filipovića

Piše: I.J.

Glumac i voditelj Tarik Filipović proslavio je 50. rođendan u društvu prijatelja, a atmosferu s proslave podijelila je na Instagramu njegova supruga Lejla.

Tarik se u jednom trenutku uhvatio mikrofona i zapjevao za sve prisutne, a jedan od hitova koje je izveo je i pjesma Lejla, Harija Mata Harija.

Lejla je snimila i bivšu misicu Viktoriju Rađu koja je uživala uz stihove pjesme ‘Moj lipi anđele’ Olivera Dragojevića, a uz snimak napisala je ‘Ma kako ja nju volim’.

Pratitelji su mogli vidjeti i rođendansku, čokoladnu tortu sa svijećicama i natpisom ‘Tarik 50.’.

Podsjetimo, i glumica Ornela Vištica otkrila je kako je protekla rođendanska zabava, a osim nje, od poznatih lica proslavi su prisustvovali Arija Rizvić te Suzy Josipović.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ornela Vistica (@ornelavistica)

Živio nam još dugo, čovjek dobrog srca. I da još dugo dugo, dijeliš sreću, igraš, najavljuješ, odjavljuješ, stvaraš i mostovima spajaš ljude. Naš Tarik.’, napisala je Ornela ispod fotografije na kojoj pozira s Tarikom i balonima u obliku brojke 50.

Tarik se na Instagram storyju pohvalio i video čestitkom koju je dobio od Ornele, a ona je također na svom Instagram storyju objavila dijelić atmosfere s rođendanske proslave.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Njegova supruga Lejla posvetila mu je dirljivu objavu, video montiran od Tarikovih fotografija koji započinje onom gdje manekenka ljubi suprugov poster. Sastavljen je od njegovih, ali i nekih obiteljskih fotografija, a cijelu atmosferu prati pjesma Petra Graše – ‘Moje zlato’. Uz objavu je napisala: ‘Sretan 50. ljubavi moja. Volim te’.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti