Nikad se nije udavala, a sve svoje muškarce ostavljala je prva i to zbog samo jednog razloga!

Piše: Redakcija

Francuska glumica i oskarovka Juliette Binoche slovi kao jedna od najljepših u Hollywoodu, a njenom se mladolikom izgledu i danas mnogi dive, iako se u javnosti više ne pojavljuje često.

Juliette(58) izgleda kao da je vrijeme za nju stalo, pogotovo u  svečanim prigodama u kojima se ne odriče kombinacija koje ističu njen ubojiti dekolte, obline i besprijekornu liniju. Jedan od njenih posljednjih izlazaka bio je festival Film At Lincoln Center’s Rendez-Vous With French Cinema početkom marta, gdje je pažnju plijenila u neobičnom kombinezonu ispod kojeg nije nosila grudnjak.

Glumica svoj privatni život drži podalje od javnosti i medija, no priznala je da je sve muškarce koje je voljela ostavila jer se bojala da oni prvi ne napuste nju

-Ne bih mogla podnijeti da je bilo drugačije, priznala je glumica.

Juliette se nikada nije udavala, a ima 26-godišnjeg sina Raphaela, kojeg je dobila u vezi s roniocem Andreom Halleom, te 21-godišnju kćer Hanu, koju je dobila u vezi s glumcem Benoitom Magimetom.

Osim po filmu ”Čokolada”, Juliette je poznata po ulogama u hit- filmovima kao što su ”Engleski pacijent” koji joj je donio i Oscara za najbolju žensku sporednu ulogu, ”Skriveno”, ”Tri boje: Plavo” te ”Konjanik na krovu”.

Izvor: Dnevnik.hr

Pročitajte još