Millie Bobby Brown prvi put svijetu predstavila dečka, Jakea Bongiovija

Piše: Redakcija

Mladi, presretni, zaljubljeni – dojam je koji su prošlog vikenda ostavili Millie Bobby Brown, zvijezda Netflixove SF-serije “Stranger Things” i Jake Bongiovi, sin rock zvijezde Jona Bon Jovija na prvom zajedničkom pojavljivanju na crvenom tepihu, na ovogodišnjoj dodjeli nagrada BAFTA. Pozirali su fotografima ne skrivajući nježne poglede i zagrljaje. Zajedno su od novembra prošle godine.

Jedna od najmlađih ambasadorica dobre volje UNICEF-a otkad se dodjeljuje prestižna titula i sin rock zvijezde, zajedno su proveli i Božić, o čemu svjedoči njihova fotografija ispred božićnog drvca u decembruu 2021. na društvenim mrežama. A tri mjeseca kasnije, odvažili su se pokazati na jednom od najvećih događanja u svijetu filma i svijetu “reći” da se vole. Pritom su izgledali senzacionalno. On je bio prezgodan u fraku, čime je osvojio njezine sunarodnjake – sa značkom ukrajinske zastave – dok je ona blistala u retro kreaciji brenda Louis Vuitton od baršuna, s detaljima od čipke.

Glumica je na svojoj rođendanskoj fotografiji 19. februara otkrila njegov nadimak. Naime, na Instagramu je podijelila njihovu fotografiju u stylingu koji neodoljivo podsjeća na lutke Barbie i Kena. Da ne bi bilo zabune, dodala je u opisu: “Hej, Ken!” Odgovorio joj je šaljivo u stilu: “Vaš lijepi kavalir”. Njihov prvi izlazak na crveni tepih bio je baš u tom stilu.

Izvor: Gloria.hr

Pročitajte još