Ovim slavnim ženama su partneri slomili srce sramotnim aferama

Piše: Redakcija

Sandra Bullock, Eva Longoria i Jennifer Lopez, samo su neke od poznatih dama koje su doživjele prevaru u vezi ili braku.

One su lijepe, bogate i uspješne, ali definitivno nisu pošteđene problema koje imaju i druge ‘obične’ žene. Neke od njih uspjele su prebroditi skandal i nastaviti vezu, a neke su u potpunosti prekinule odnose.

Nakon toga, javno su progovorile o tome kako su se osjećale kada su shvatile da su žrtve nevjere. Prevara ima veze isključivo sa osobom koja ju je počinila te se žrtva nikada ne smije kriviti. U nastavku teksta donosimo listu onih koje su preljub osjetile na vlastitoj koži.

Dita Von Teese

U intervjuu za Telegraph 2007. godine Dita je progovorila o svom bivšem suprugu Marilynu Mansonu i njegovoj drugoj ženi. Tom je prilikom otkrila i kako je mrzila njegove stalne zabave i stil života.

– Stekla sam utisak da je mislio da nema moju podršku. Istina je, ja nisam podržavala njegov životni stil i s vremenom je naišao neko ko ga je razumio. Znala sam da je u toku neprilična veza u mom domu. Nisam željela ni sofu, ni krevet, ništa što bi me na to podsjećalo, ispričala je.

Sandra Bullock

Ubrzo nakon što je osvojila Oscara 2010. godine, njen brak s Jessejem Jamesom raspao se vrlo javno nakon skandala koji je učinila njegova višestruka nevjera.

Glumica je izjavila kako niko ne može biti spreman na bilo što od toga. ‘

– Ako se u jednom trenutku nađete na mjestu gdje se možete okrenuti iza sebe i reći: ‘Dogodilo se, ali sam sretna da sam danas tu gdje jesam, onda je to dobro, rekla je.

Sophia Bush

Glumica najpoznatija po ulozi Brooke Davis u seriji ‘One Tree Hill’, kratko vrijeme, svega pet mjeseci bila je u braku s kolegom iz serije Chadom Michaelom Murrayjem. Par je prekinuo nakon glasina da ju je varao s Paris Hilton.

– Odbijam prihvatiti da me određuje ta jedna veza, zato o svemu tome nisam htjela govoriti zadnjih 10 godina. To je bio ogroman događaj u mom životu, a trauma je bila samo pojačana publicitetom koji je pratio njegovu nevjeru, budući da sam samo dvije godine ranije bila nepoznata studentica, napisala je u otvorenom pismu za ‘Cosmopolitan’.

Eva Longoria

Jednu od najljepših glumica, poznata po ulozi Gabrielle Solis u ‘Očajnim kućanicama’ varao je bivši suprug, košarkaš Toni Parker i to sa suprugom svog suigrača. Otkrila je svoj doživljaj preljuba 2012. godine.

– Nije bilo bitno koga je on izabrao. Imala sam trenutke kada sam se preispitivala jesam li dovoljno seksi, jesam li dovoljno pametna.’ Rekla je kako bi se zatim odmah zaustavila i rekla: ‘Ne, nemoj to raditi, zapetljat ćeš se u tom krugu.

Meg Ryan

Dok su bili u braku, Meg Ryan i Dennis Quaid, glumica je započela vezu s kolegom Russellom Croweom na snimanju filma. Godinama poslije izjavila je: ‘Denis mi nije bio vjeran dugo vremena i to je bilo jako bolno. Nakon razvoda sam saznala još mnogo toga o svemu.’

Kendra Wilkinson

Kada je Kendra 2014. godine bila u osmom mjesecu trudnoće, izbio je preljubnički skandal te je saznala kako ju Hank Baskett vara s transseksualnim modelom. Par se pomirio 2015., a nakon toga su dali intervju za časopis People.

– Ne izgovaram riječ varanje. Mogu reći da mi nije bio odan, nije me briga za sam čin prevare. Bilo me je briga kako je on reagirao na sve kao i na činjenicu da sam to saznala putem medija, osvrnula se na skandal. Ipak, njihov brak je završio 2018. nakon devet godina.

Sienna Miller

Jude Law i Sienna Miller bili su zaručeni kada je u javnost procurilo kako je vara s dadiljom djece koju ima s bivšom suprugom. Tada su se razišli, ali nakon nekoliko godina nakratko su se pomirili.

Za magazin ‘Esquire UK’ ispričala je:

– Kada veza završi tako kako je završila naša, bitno je da se možeš pomiriti s tom osobom i jednom zauvijek vidiš jeste li stvarno gotovi ili imate šansu za nešto novo. Naše pomirenje bilo je zdravo i katarzično iskustvo, omogućilo nam je da neopterećeni idemo dalje i da imamo bolje budućnosti odvojeno, bez neprijateljskog raspoloženja i drame.

Britney Spears

Obratila se publici za vrijeme koncerta 2014. godine u Las Vegasu kada je izašla informacija da ju je tadašnji dečko David Lucado varao.

– Čini mi se da već svi znaju da me moj dečko varao. Najbolji dio prekida je što nakon toga slijede prvi izlasci i spojevi. O moj bože, treba mi jedan seksi frajer, ima li koji seksi frajer u publici?, rekla je tada.

Jennifer Lopez

Svoje mudrosti koje je uvidjela nakon prevare iznijela je 2015. godine u intervjuu za britanski ‘Glamour’. Ipak, nije otkrila o kojem se preljubniku radilo.

– Stvar je u tome da treba shvatiti kako se prevara nije dogodila zbog vas. Kad vas neko vara, to više govori o njemu i o njegovim manama. Dosta žena osjeća da je prevara posljedica njihovih nedostataka, da nešto s njima nije u redu. Istina je da je u pitanju ego onog koji vara i ono nešto što im je potrebno da ih ispuni. To ih tjera da traže sreću van veze, a ne zato što mi nismo bile dovoljne, rekla je.

Khloe Kardashian

Teško je i brojati koliko je puta Khloe Kardashian doživjela prevaru.

– Lamar je radio sve što je mogao kako bih se osjećala kao princeza, tako da nikada nisam ni sumnjala na prevaru, bio je tako dobar ništa nije bilo u njegovom mobitelu, ispričala je 2016. godine u dok je gostovala kod Howarda Sterna.

O prevari bivšeg dečka Jamesa Hardena govorila je u svojoj emisiji ‘Kocktails with Khloe’.

– Jednostavno ne želim imati vezu s ljudima koji kažu da žele monogamiju, a onda švrljaju okolo.

Ipak, ovdje nije bio kraj prevarama koje je doživjela. Košarkaš Tristan Thompson, otac njene kćerkice priuštio joj ih je nekoliko. Veza je započela 2016. godine i činilo se kako je Khloe napokon ima sreće u ljubavi, no u aprilu 2018. javnost je šokirala vijest o Thompsonovim prevarama. Usred skandala, 12. aprila 2018. Khloe je rodila kćerkicu True. Njeno ime je objavila na Instagramu i mnogima su u objavi zapele za oči riječi: ‘Mamica i tatica te vole, True’.

Javnost ju je osuđivala što je oprostila Thompsonu nekoliko prevara, a ona je pratitelju na Instagramu odgovorila na kritike.

– Ne znate što se događa u našem domu ili o golemoj promjeni koja je potrebna za suživot s nekim. Ponosna sam na svoju snagu i nadam se da imate isto mišljenje o svima koji su ostali u ovakvim situacijama, napisala je Khloe.

Trebao je tek koji mjesec da se košarkaš vrati starim navikama ili je to radio sve vrijeme, no dobro se skrivao. Naime, snimljen je u noćnom klubu u Los Angelesu kako flertuje s drugom ženom i dodiruje joj stražnjicu.

Par je prekinuo u veljači 2019. jer je Thompson opet viđen kako flertuje s drugim ženama, ali i da ljubi Jordyn Woods, najbolju prijateljicu Khloeine sestre Kylie Jenner.

Tokom pandemije koronavirusa su se Khloe i Tristan navodno ponovno zbližili i šuškalo se da su se čak zaručili. Ipak, sreća nije dugo potrajala. Novi udarac za Kardashianku je bila vijest da je Thompson dobio sina s trenericom Maralee Nichols u decembru 2021.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti