Poljuljala je ugled slavnog zavodnika: DiCaprio osvaja upola mlađe, a navodno ima loše ljubavne vještine

Piše: Redakcija

Julianne Hough (33) se prije nekoliko mjeseci našla u središtu pažnje zbog svoje nećakinje koja je iznijela zanimljive tvrdnje.

Plesačica i glumica snimljena je prošlog ponedjeljka dok je išla na snimanje emisije ‘Good Morning America’. Plijenila je pažnju u šarenoj haljini koju potpisuje danska dizajnerica Stine Goya. Uskladila ju je s svevemenskim, klasičnim kaputom bež boje, a u sličnoj boji je imala štikle i sunčane naočale.

Inače, Julianne je najpoznatija po učešću u američkom showu ‘Ples sa zvijezdama’ i remakeu filma ‘Footloose’ iz 2013. godine. U novembru prošle godine o glumici se pričalo jer je tiktokerica Starwise00 tvrdila da je ona njena teta i da je spavala s Leonardom DiCaprijem te nije bila zadovoljna njegovim sposobnostima.

– Moja teta je spavala s Leonardom DiCaprijem. Navodno nije dobar u krevetu’, rekla je sudjelujući u TikTok izazovu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julianne Hough (@juleshough)

Dodala je kako je zahvaljujući slavnoj teti upoznala glumce Ninu Dobrev, Niki Reed i Iana Summerhaldera.Tiktokerica Starwise00 ubrzo je uklonila video sa svog profila, a Julianne i Leonardo nisu komentirali ovu informaciju.

Hough je, koliko je poznato, slobodna, a krajem 2021. je okončala svoj brak s bivšim hokejašem Brooksom Laichom (38). Vjenčali su se 2017.

DiCaprio je poznat kao veliki zavodnik i od 2017. ljubi 23 godine mlađu manekenku i glumicu Camilu Morrone.

Zanimljivo je da oskarovac ima običaj ostaviti svoje djevojke prije nego napune 25 godina te je bio s manekenkama Evom Herzigovom, Ninom Agdala, Gisele Bundchen i Bar Refaeli te s glumicama Blake Lively i Kelly Rohrbach. Kružile su glasine i da je ljubio pjevačicu Rihannu.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još