Katie Holmes privukla poglede jednim detaljem koji ju je pomladio

Piše: Redakcija

Katie Holmes (43) posljednjih je mjeseci bila izložena kritikama zbog svojih modnih izdanja, a sada su mnogi primijetili da je promijenila stil oblačenja.

Glumica je snimljena prošlog ponedjeljka u New Yorku u haljini na leptire brenda Kate Spade. Uskladila ju je s baletankama, a kasnije se zaogrnula crnim kaputom i stavila kapu.

No ono što je upadalo u oči bio je njezin piercing, odnosno okrugla naušnica u nosu.

Kako pišu strani mediji, Katie je nosila piercing i mjesecima prije, ali bio je sitniji, dijamantni i manje upadljiv. Jednom prilikom je objavila selfie na Instagram storyju na kojem se nazirala naušnica.

Pokazala ga je tokom Sedmice mode u New Yorku, ali i kada se pojavila na otvaranju turističke zanimljivosti RiseNY, simulaciji leta. Holmes je tada zablistala u bijelom odijelu i ispod sakoa je imala tek crni grudnjak. Uz to je uskladila ružičaste štikle i imala je ruž slične boje.

Mnogi su komentirali kako je možda razlog njeznog sjaja i odličnih modnih kombinacija nova ljubav. Inače, glumica je prošle godine prekinula osmomjesečnu vezu s chefom Emilijem Vitolom Jr-om koju su započeli dok je on bio zaručen, a nisu se mogli suzdržati od izmjenjivanja nježnosti tokom svojih izlazaka. To je iznenadilo javnost jer se Katie nikada prije nije tako ponašala.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još