Vječiti neženja ipak je bio oženjen: Ovako je Mima Karadžić izgledao na svom vjenčanju

Piše: Azra

Mada ga mnogi smatraju „vječitim neženjom“, istina je da je Milutin ‒ Mima Karadžić jednom rekao „da“ pred matičarem. Da je brak potrajao, ove godine bi slavio tri decenije staža.

INSTAGRAM: @karadzicmima

Naime, Mima je davne 1992. godine u Crnoj Gori upoznao Sunčicu Đurić, koja je ljetovala u Herceg Novom. Vjenčali su se u Beogradu, poslije nekoliko mjeseci zabavljanja, na njegovu krsnu slavu, Aranđelovdan. Slavlje je bilo organizovano u paviljonu „Cvijeta Zuzorić“, a događaj su ispratile „TV novosti“.

Izvor: story.rs

Mladoženja je na vjenčanju nosio teget odijelo, a mlada vjenčanicu roze boje i mašnicu u kosi. Kumovi su im bili Žarko Laušević, Mimin kolega i blizak prijatelj još od studentskih dana, i dramaturg Hajdana Baletić. Nažalost, brak nije potrajao, Sunčica i Milutin su se razveli, a glumac se više nije ženio.

Izvor: story.rs

Portal republikasrpska.net prije desetak godina pisao je da bivša gospođa Karadžić radi u marketingu jedne državne firme i tom prilikom naveo je nekoliko zanimljivih podataka.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti