Amra Džeko uz do sada neviđenu fotografiju i romantičnu posvetu, čestitala rođendan suprugu Edinu

Piše: Selma Hodo

Naš proslavljeni nogometaš i reprezentativac Edin Džeko danas slavi 36. rođendan. Ovom prilikom njegova supruga Amra emotivnom porukom mu je čestitala rođendan.

-Sretan rođendan, ljubavi moja, napisala je Amra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko)

Edin i Amra su se vjenčali  2016., a iste godine na svijet je stigla njihova kćerkica Una. Samo godinu kasnije dobili su i sina Danija, a 2020. godine dobili su i kćerkicu Daliju. Amra ima i kćer Sofiju koju je dobila u braku s biznismenom Vladimirom Vićentijevićem.

Svoju vezu javnosti su otkrili 2012. godine i ispočetka su se skrivali, a dugo se nije znalo ni kako su se upoznali. Amra je o tome progovorila tek prošle godine u intervjuu za  Azru.

Amra i Edin Džeko: Godišnjica najljepše ljubavi - Azra Magazin

“Edin je bio na pripremama s Manchester Cityjem u Los Angelesu 2011. godine, i tad je sve nekako počelo, iako smo se mi prije upoznali. Od tog susreta u Los Angelesu odmah smo počeli našu vezu, imam običaj reći da je od drugog dana ona bila ozbiljna. Uz mnoge izazove i prepreke koje je i sama daljina donosila, jer ja sam u to vrijeme živjela u Los Angelesu, a on u Manchesteru, znali smo da je to nešto za što se vrijedi boriti i ustrajati. Svaki mjesec sam bila u avionu, dolazila ga posjetiti, nekad i na samo 24 sata. Nas dvoje smo se na pravi način upoznavali upravo kroz vezu na daljinu, koja je trajala četiri godine. Kroz to vrijeme smo sazrjeli zajedno, i to su sigurno bile najbitnije četiri godine koje su nas vezale još više i te četiri godine jako cijenimo, koliko god su bile teške, naučile su nas mnogo čemu, naročito da se na pravi način borimo za nas i za našu ljubav”, ispričala je Amra.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti