Ugašen profil polusestre Meghan Markle, tvrdi da je djecu vojvotkinje rodila surogat majka

Piše: S.P.

Twitter profil za koji se vjeruje da pripada polusestri Meghan Markle suspendovan je u ponedjeljak nakon širenja laži i kleveta o Meghan, a naročito onih kako vojvotkinja od Sussexa nije rodila svoju djecu već da ih je dobila uz pomoć surogat majke.

Ovo je već drugi put da Samantha Markle pravi nalog na Twitteru, a prvi joj je uklonjen također zbog uznemiravanja svoje polusestre.

Među objavama, najviše pažnje privukle su one u kojima se spominje kako Meghan nikada nije bila trudna sa Archiejem i Lilibet te da je doživjela pobačaj i nosila lažni trudnički stomak.

– Smatram da surogat majka još uvijek nije predala bebu, tvrdila je Samantha lani.

Potom je nastavila sa insistiranjem.

– Trebalo bi obavezno dostaviti dokaze da je dijete rođeno iz maternice moje sestre. Archie ne bi trebao imati titulu jer mislim da je u sve bila uključena surogat majka, napisala je Samantha.

Još neposredno prije vjenčanja za princa Harryja, Samanatha je počela klevetati Meghan iznoseći njihove porodične tajne. Ipak, Samanthin advokat rekao je kako je u pitanju nesporazum te da je Samanthin profil bio hakiran onda kada je širila laži o svojoj polusestri.

 

Pročitajte još