Đina Džinovića prava je zvijezda društvenih mreža, a tata Haris oštro je prokomentarisao njene objave

Piše: S.P.

Kćerka legendarnog bosanskohercegovačkog pjevača Harisa Džinovića i dizajnerice Meline Džinović, 18-godišnja Đina Džinović velika je zvijezda na društvenim mrežama.

Mladu influencericu u usponu na TikToku prati više od 100 hiljada ljudi, dok na Instagramu broji gotovo 50 hiljada pratitelja, a najčešće se na društvenim mrežama hvali svojim luksuznim načinom života.

Tako je u jednoj od posljednjih objava na TikToku pokazala djelić luksuzne vile u kojoj s porodicom živi u Beogradu, kojom je sve očarala.

“Ovo je veće od moje općine”, jedan je od komentara koji se izdvojio.

@djinadzinovicvidi njega molim teeee aaaa♬ love me like you do – &lt3

Prema pisanju Blica, porodica se u luksuznu vilu doselila nedavno, a Haris navodno nije želio štedjeti na njenom uređenju, pa se u sklopu nje nalaze teretana i spa-centar, a priča se da je sve to platio dva miliona eura.

Mlada Đina pratiteljima je priznala i da već ima filere u usnama nakon što je netko primijetio kako djeluju napuhano i neprirodno.

Njen otac ne razumije potrebu za tim, kao ni za dokumentiranjem života na društvenim mrežama.

– Ja ovo danas ništa ne priznajem. Ne bi njima pao TikTok na pamet da nemaju elementarnih stvari koje čine život. Trebali bi ustajati u pet sati ujutro i odraditi smjenu, komentirao je Haris za Blic te je dodao i kako mu ne pada na pamet pratiti kćer na društvenim mrežama.

– Da ja pratim kako je napućila usne, izbacila zadnjicu i sada je to glavna priča. To ne mogu nikako, vrijeđa mi inteligenciju kazao je.

Inače, Đina dugo vremena nije smjela imati profile na društvenim mrežama jer joj je to branila majka, ali onda je nakon nekog vremena popustila njeznim molbama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti