Zbog ove fotke J.Lo se dive svi, u seksi donjem vešu potvrdila da i u šestom desetljeću nema konkurencije

Piše: Redakcija

Pjevačica i glumca Jennifer Lopez s 52 godine opravdano slovi kao jedna od najseksepilnijih žena svijeta, a kao da s vremenom izgleda sam sve bolje.

Sada je osvanula u novoj kampanji modne kuće Dolce & Gabbana za koju se skinula u seksi čipkasto donji veš i pokazala besprijekorno tijelo, a u posebnom su se fokusu našli njeni isklesani trbušnjaci.

Društvo joj je pravio i poznati engleski model David Gandy, za kojim uzdišu žene širom svijeta, no pored J.Lo je potpuno pao u drugi plan.

Fotkama se pohvalila i na svojem Instagramu, gdje je izgledom potpuno raspametila svoje obožavatelje i skupila preko milion lajkova, a podjednako joj se dive i muškarci i žene.

Inače, zadnjih godinu dana u posebnom je fokusu njen ljubavni život jer se vratila svojoj staroj ljubavi, glumcu Benu Afflecku.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti