Nurgul Yesilcay doživjela saobraćajnu nesreću, završila u bolnici sa šavovima

Piše: L. B.
Turska glumica Nurgul Yesilcay doživjela je nesreću koja nažalost nije prošla bez posljedica.

Kako je glumica priznala, ona lično ne vozi često automobil. U jednoj situaciji se uspaničila, pomiješala gas i kočnicu i kao rezultat toga je udarila automobilom u stub i drvo. Zbog posljedica sudara morala je da završi u bolnici gdje je dobila i šavove. Uz to, glumica će morati da ide na fizikalnu terapiju. Nurgul je dodala da se nada da će se za tri mjeseca riješiti neprijatne posljedice u vidu iskrivljene usne koju je zadobila nakon udesa.

Nurgul Yesilcay slupala auto, posledice očigledne na njenom licu!

Ako je nešto dobro to je činjenica da će glumica imati prilike da se odmori. Njena nova serija Son Nefesime Kadar / Do posljednjeg daha će biti završena nakon svega pet epizoda. To naravno nije dobra vijest, ali jeste to što će glumica moći da se posveti potrebnim terapijama i nadamo se što prije bude spremna za povratak na set.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti