U hotel je poveo dvije djevojke pa gadno požalio: O seks skandalu slavnog ljepotana govori se i 33 godine poslije

Piše: Redakcija

Popularni holivudski glumac Rob Lowe se prije 33 godine našao usred seks skandala nakon što je procurila njegova snimka seksa s dvije djevojke od kojih se jedna ispostavila maloljetnom. Iako mu je tad prijetila čak i zatvorska kazna, Rob se uspio nagoditi s njenom porodicom, a danas tvrdi da je ovaj skandal ‘najbolje što mu se ikad dogodilo’.

Sve je počelo u julu 1988. kad je mlađahni Rob, koji je u to vrijeme imao 24 godine, u klubu u Atlanti upoznao dvije djevojke Taru Seburt i Lenu Jan Parsons, te ih poveo sa sobom u svoju hotelsku sobu. Tamo su se upustili u seksualne odnose, a glumac je, navodno uz njihov pristanak, sve snimio.

Ono na što ipak nije računao se dogodilo: djevojke su pobjegle iz njegove sobe nakon što je zaspao te sa sobom ponijele 200 dolara, bočicu pilula i snimku seksa koja je ubrzo procurila u javnost.

Nekoliko mjeseci kasnije stigla mu je tužba jer Jan imala 16 godina. Dob za legalni pristanak u Georgiji tad je bila 14 godina, no za takvu vrstu snimanja legalna dob je bila 18 godina. Glumac se pravdao da nije znao da je djevojka maloljetna, a iako su ga mediji u to vrijeme razapinjali, ne samo da se uspio izvući iz tužbe tako što se nagodio s njenim roditeljima, već mu je opstala i karijera.

Prije nekoliko godina glumac je, promovirajući svoje memoare, rekao kako je ovaj skandal ‘najbolje što mu se ikad dogodilo’.

– To je jedan od razloga zbog kojih sam se otrijeznio. Probudio sam se jednog dana i zapitao se što radim sa svojim životom. To je bilo prije 29 godina i ljudi još uvijek govore o tome, ali to je najbolje što mi se ikad dogodilo. To me otrijeznilo, a zbog toga što sam bio trijezan sam se oženio. U braku sam 29 godina i imam dvojicu divnih sinova. Ne mislim da bi se išta od toga dogodilo da nije bilo tog skandala, rekao je tom prilikom.

Rob Lowe piti je počeo već u tinejdžerskoj dobi, a to što je rano postigao slavu ga je uvelo u životni stil pun partijanja i opijata. Na liječenje od alkoholizma otišao je 1990., dvije godine nakon skandala i trijezan je od tad.

Izvor: story.hr

(S.P.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti