14 godina ju je skrivala od javnosti, a izrasla je u ljepoticu: Evo kako danas izgleda kćer Salme Hayek

Piše: Redakcija

Za meksičku ljepoticu Salmu Hayek kažu da je jedna od najprirodnijih i najljepših na svijetu, a njenim se fotografijama rijetko ko ne divi.

Od 2006. je godine u vezi s modnim mogulom Francoisom-Henrijem Pinaultom, godinu nakon dobili su kćerkicu Valentinu Palomu, a 2009. su godine ljubav okrunili brakom na intimnoj ceremoniji u Parizu. I iako je kći popularnog para, Valentina se mnogo ne izlaže javnosti, a Salma je i sama više puta izjavila da joj je željela osigurati bezbrižno djetinjstvo te joj dati mogućnost da ona sama odluči hoće li se pojavljivati na crvenom tepihu ili neće.

Upravo je zato mnogima bilo iznenađenje kada se egzotična Salma, uz supruga Francoisa, nedavno na crvenom tepihu Sedmice mode u Parizu pojavila i s Valentinom. Iako možemo na prste jedne ruke izbrojati koliko se puta ova 14-godišnjakinja pojavila u javnosti, mnogi komentiraju da je savršen spoj oca i majke, ali da s godinama ipak više podsjeća na 59-godišnjeg biznismena.

Francois, osim Valentine, s prvom je suprugom Dorothee Lepere dobio i 24-godišnjeg sina Francoisa i 21-godišnju Mathilde, dok je u aferi s manekenkom Lindom Evangelistom dobio 15-godišnjeg Augustina Jamesa.

Salma je, kako je više puta isticala, oduvijek željela veliku porodicu, međutim, sa suprugom je dobila samo Valentinu. Ipak, ona danas ponosno ističe da su Francoisova djeca iz prijašnjih veza i njena djeca.

– Oduvijek sam htjela imati puno djece, a nisam mogla. Moje tijelo je, kao čudo, rodilo jedno. Ogroman blagoslov je činjenica da suprug ima još troje djece. Dakle, imam ih četiri. I svi su toliko različiti, rekla je svojevremeno.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti