Ella Dvornik otvoreno o poremećaju u prehrani: Pokazala kako je izgledala sa samo 42 kilograma

Piše: S.P.

Ella Dvornik na Instagramu je objavila video u kojem je progovorila o poremećaju u prehrani s kojim se borila u tinejdžerskim danima.

Blogerica i influencerica Ella Dvornik sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama često dijeli detalje iz privatnog života, zbog čega je i tako popularna.

Dosad je otvoreno progovarala o svojim estetskim zahvatima, roditeljskim problemima, nesavršenostima na tijelu i brojnim drugim temama o kojima većina ljudi šuti, a sada se osvrnula na poremećaje o prehrani te je podijelila i svoje iskustvo.

– Kao tinejdžerica sam se izgladnjivala da dobijem tijelo koje želim, napisala je u videu koji je objavila na svojem Instagramu te je pokazala i kako je u to vrijeme izgledala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Ella je pokazala i kako je u tom periodu izgledala, a imala je samo 42 kile.

– Onda sam počela jesti da dobijem tijelo koje želim. I dobila ga, zaključila je uz fotografije na kojima se pohvalila današnjim izgledom.

– Uskoro video na YouTubeu na meni jako bitnu temu. Poremećaji u prehrani vs. balans i zrelost. Hvala svima na pitanjima koje ste stavili na story, ovo će bit fakat super tema. Pogotovo jer sam se desetljeće borila s poremećajem u prehrani i mislim da je bitno da prođemo kroz razlike, najavila je uz video.

Pročitajte još