Madonnina kćer nekad se teško nosila s pogrdnim nadimcima, a danas je puna samopozdanja i mamina je kopija

Piše: Redakcija

Lourdes Leon kćer je slavne pjevačice Madonne zbog koje je odmalena izložena javnosti koja joj dugo nije bila naklonjena, ali to se promijenili otkako je izrasla u kopiju svoje majke.

Kćer slavne pjevačice Madonne (63), Lourdes Leon (25), s godinama sve više nalikuje na svoju majku od koje je, osim izgleda, naslijedila i samopouzdanje.

Iako je odmalena izložena javnosti koja joj dugo nije bila naklonjenima i u medijima su je kao malu često nazivali “ružnim pačetom”, izrasla je u ženu kojoj se mnogi dive, a gdje god se pojavi plijeni pažnju.

Paparazzi je prate u stopu pa im nije promaknulo ni njeno izdanje za dolazak u Miami gdje se, kako piše Daily Mail, družila s Kim Kardashian.

Lourdes je snimljena u pripijenom plavom kombinezonu koji je malo toga prepustio mašti, no ona se držala kao da ne mari za pažnju koju je privukla.

Kao kćer pop zvijezde, odmalena je navikla na medije, a nekad se morala nositi i s pogrdnim nadimcima, poput “ružnog pačeta”. Pažnju sada privlači buntovnim stilom i ponašanjem. Lourdes se često može vidjeti s neobrijanim pazusima, koje je ponosno pokazala i na crvenom tepihu, za što su je mnogi pohvalili, a poznata je i po golišavim izdanjima, što joj je i još jedna zajednička stvar s majkom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOLA (@lourdesleon)

Inače, Lourdes je najstarija od Madonnine dijece i dobila ju je s glumcem Carlosom Leonom. Pjevačica ima još ima petero djece, od kojih je četvero posvojeno, a sina Rocca dobila je s rediteljem Guyem Ritchiejem.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti