Uhapšena žena koja je uhodila Davida Bechkama: Tvrdila da je majka njegovog djeteta

Piše: Redakcija

Nakon višestrukih pokušaja stupanja u kontakt, pedesetosmogodišnja Sharon Bell morat će opravdati svoje postupke pred britanskim sudom. Žena koja je optužena da je uhodila bivšeg nogometaša Davida Beckhama uhapšena je, a sljedeće sedmice bi se trebala pojaviti na sudu. Riječ je o 58-godišnjoj Sharon Bell iz Hertfordshirea koja je optužena da je špijunirala nogometnu legendu i pratila njegovu kćerku Harper na putu do škole.

Bell je optužena za uznemiravanje bivšega nogometnog kapetana zbog višestrukih pokušaja stupanja u kontakt, prenosi The Sun.

Njeno hapšenje potvrdila i policija, a izjavili su kako se uhođenje odvijalo između maja i oktobra 2021. godine. Porodica je primila brojna pisma na svoju adresu, što ih je posebno uznemirilo.

image

Potvrđeno je i da se Bell pojavila u školi desetogodišnje Harper prošle godine u novembru, ali i u domu Beckhamovih, i to samo kako bi upoznala kćerku penzionisanog nogometaša. No, sve je počelo još 2016. godine, kada je Bell počela tvrditi kako je ona majka jedno od Davidove djece.

U ponedjeljak, 28. marta Bell će se imati priliku obraniti se u sudnici, a još uvijek nije komentirala slučaj. Naime, njoj je u decembru zabranjen prilazak cijeloj porodici, kao i domu Beckhamovih.

Izvor: Gloria.hr

Pročitajte još