Haljina koju je Nicole Kidman nosila na dodjeli Oscara zapalila društvene mreže

Piše: Redakcija

Australsko-američka filmska diva Nicole Kidman odradila je 19. dodjelu Oscara u svojoj karijeri. Nicole je ove godine bila i nominirana u kategoriji najbolje glavne glumice za biografski film “Being the Ricardos” u kojem glumi legendarnu komičarku i glumicu Lucille Ball. Nagrada joj je ipak izmakla i otišla u ruke Jessice Chastain.

Kada je u pitanju oskarovska moda, Nicole je uglavnom nepogrešiva i tokom godina nanizala je mnoga fantastična izdanja od kojih neka već imaju i kultni status. Primjerice, i danas se pamti Gallianova zelena haljina iz 1997. i predivna crvena toaleta modne kuće Balenciaga iz 2007. godine.

Na Oscarima se posljednji put pojavila 2018. godine u fantastičnoj plavoj haljini modne kuće Armani ukrašenoj predimenzioniranom mašnom.

Ista modna kuća bila je njen odabir i za 94. dodjelu Oscara. Međutim, ovaj put mišljenja o njenom izdanju su podijeljena. Nicole je odjenula plavo-sivu kreaciju peplum kroja sa šlepom ukrašenim sitnim blještavim aplikacijama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti