Dok su DiCaprija na Oscarima ismijavali, on je uživao s 23 godine mlađom ljepoticom

Piše: Redakcija

Oskarovac Leonardo DiCaprio (47) odlučio je preskočiti ovogodišnju dodjelu najprestižnijih filmskih nagrada i večer je radije proveo u društvu svoje dugogodišnje djevojke, glumice i manekenke Camile Morrone (24).

Paparazzi su ih ulovili u New Yorku, gdje su bili na romantičnoj večeri, a Camilla se za tu priliku puno više skockala od Leonarda.

U međuvremenu su glumca spomenuli i na dodjeli Oscara, gdje se jedna od voditeljica, komičarka i glumica Amy Schumer, našalila na račun njegovih zalaganja za ekologiju.

– Leonardo DiCaprio, šta uopće reći o njemu? Učinio je toliko toga u borbi protiv klimatskih promjena i ostavio za sobom čišći i zeleniji planet za svoje djevojke, kazala je i izazvala ovacije i smijeh publike.

I dok je ova šala išla i na račun DiCaprijeve burne ljubavne prošlosti, čini se da ga je ljepotica argentinskih korijena napokon uspjela obuzdati.

Camila je Leonardova najdugovječnija djevojka i u vezi su od 2017. godine. Glumac je oduvijek bio posebno slab na manekenke, a Gisele Bündchen, Nina Agdal, Bar Rafaeli, Toni Garrn i Eva Herzigova samo su neke od ljepotica koje je ljubio u prošlosti.

Prije nego što je upoznao nju, DiCaprio je slovio i kao zakleti neženja, a sada se već neko vrijeme šuška i o njihovim zarukama.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti