Jada Pinkett Smith prekinula šutnju nakon što je njen suprug udario Chrisa Rocka, evo šta je poručila

Piše: S.P.

Jada Pinkett Smith prekinula je šutnju na Instagramu nakon što je njen suprug ošamario Chrisa Rocka na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

Supruga oskarovca Willa Smitha, Jada Pinkett Smith, oglasila se javno prvi put nakon incidenta koji se dogodio u nedjelju navečer na dodjeli Oscara.

– Ovo je sezona zacjeljivanja i tu sam zbog toga, napisala je na svojem Instagramu. Izjavu je objavila u fotki na rozoj pozadini, no u opisu nije napisala ništa. U samo sat vremena fotku je lajkalo više od 40 hiljada ljudi, a više o svemu nije komentirala.

Will Smith je, podsjetimo, ošamario Chrisa Rocka usred dodjele Oscara jer se komičar našalio na račun Jade Pinkett Smith zbog njene ćelave glave. Usporedio ju je s G.I. Jane, popularnim filmskim likom koji je na velikom platnu utjelovila na ćelavo obrijana Demi Moore.

– Jada, volim te. G.I. drugi nastavak, jedva čekam vidjeti, kazao je Rock. No njegova šala je teško pala Willu jer se Jada već neko vrijeme bori s bolešću zbog koje na dijelovima glave ostaje bez kose, o čemu je i javno govorila.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti