Burna godina iza nje: Celine Dion proslavila 54. rođendan

Piše: Redakcija

Za Celine Dion godine su samo broj koji joj nikada nije predstavljao problem i čime se nikada nije opterećivala, jer su djela koja je stvorila neprolazna i bezvremena. Emotivne pjesme u njenom izvođenju ostale su za sva vremena, filmovi poput Oskarima nagrađenog Titanika ne bi bili isti da nije čuvene kompozicije koju je Celine ukrasila svojim vokalom.

Kako je i sama prošle godine, uoči svog 53. rođendana, napisala: “Ne brojim godine, ali još uvijek jedem tortu, to je sigurno”. Ove godine slavi 54. rođendan, uprkos svim okolnostima koje su je zadesile usljed situacije sa pandemijom, ali i njenim zdravstvenim stanjem.

Celine Dion on how Whitney Houston inspired All By Myself, bringing live music back to Las Vegas and the 25th anniversary of Falling into You – interview | South China Morning Post

Početak godine bio je izuzetno težak za pjevačicu, jer je zbog zdravstvene krize morala da odloži nastupe. Nadala se da će se vratiti nakon što je zbog pandemije odložila turneju, ali je potom otkrila da je lošeg zdravlja i da joj to otežava da se bavi svojim poslom. Dion je bila primorana da otkaže ostatak turneje sredinom januara, rekavši fanovima:

– Stvarno sam se nadala da ću moći da nastupam, ali pretpostavljam da samo moram da budem strpljivija i da slijedim režim koji mi ljekari propisuju.

Ona živi za svoju muziku, nastupe i fanove, a na bini se, kaže, osjeća najsretnijom.

Izvor: Ona.telegraf.rs

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti