Najstarija kćerka neprežaljenog Kobea Bryanta izrasla je u ljepoticu kojoj se svi dive

Piše: Samila Pilav

Kćerka pokojnog Kobea Bryanta, 19-godišnja Natalia Bryant, izrasla je u pravu ljepoticu koja je ukrala svu pažnju na Vanity Fair Oscar partyju.

Mlada manekenka na događaju se pojavila u zlatnoj haljini u kojoj ju je bilo nemoguće neprimijetiti, a poglede je plijenila i hrabrim dekolteom.

Svojom lijepom kćeri na Instagramu se pohvalila i ponosna mama Vanessa Bryant koja je uz njenu fotografiju napisala “zlatna boginja”, a s njom u komentarima saglasni i njeni pratitelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by n a t a l i a ✨ (@nataliabryant)

Nataliju su mnogi zapazili i na zadnjoj Met Gali zbog odvažne blještave haljine koju je nosila, a od tada je njen stil pod povećalom javnosti.

Zanimljivo je spomenuti i da je upravo zbog Natalije porodica Bryant prošlo ljeto posjetila Dubrovnik jer je ona, kao obožavateljica “Igre prijestolja”, imala veliku želju vidjeti lokacije na kojoj je serija snimana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by n a t a l i a ✨ (@nataliabryant)

Inače, Natalia je najstarija od četiri kćeri Vanesse i Kobea. Uz Giannu, koja je s ocem poginula u helikopterskoj nesreći u siječnju 2020. godine, dobili su još i Bianku Bellu kojoj je danas pet godina, a najmlađa Capri rođena je samo pola godine prije očeve i sestrine tragične smrti.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još