Tužne vijesti iz doma Brucea Willisa: Zbog bolesti više se neće baviti glumom

Piše: Selma Hodo

Već neko vrijeme se šuška da Bruce Willis (67) napušta glumu zbog zdravstvenih problema, a sada se njegova porodica i službeno oglasila o tome. Naime, saopštenje u kojem stoji da Bruce napušta glumu objavila je njegova bivša supruga Demi Moore.

– Nakon puno promišljanja Bruce je odlučio završiti karijeru koja mu jako puno znači. Ovo je istinski izazovno vrijeme za našu porodicu, zahvalni smo za vašu ljubav i podršku. Prolazimo kroz ovo kao čvrsto povezana porodica i željeli smo vijest podijeliti s vama jer znamo da vam Bruce znači isto koliko i vi njemu. Kao što Bruce kaže ‘uživajte’, mi planiramo zajedno činiti upravo to, zaključuje se u poruci koju potpisuje pet glumčevih kćeri, Rumer, Scout, Tallulah, maloljetne Mabel i Evelyn, te supruga Emma Heming Willis i bivša supruga Demi Moore.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Osim toga napisali su da je glumcu dijagnosticirana afazija. Afazija je stečeni gubitak ili poremećaj govora, govornog izražavanja ili razumijevanja. Uzrokovana je oštećenjem mozga, odnosno centra za govor.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti