Nije mu prvi put: Uhapšen glumac Ezra Miller zbog napada na goste u kafiću

Piše: Selma Hodo

Američki glumac Ezra Miller uhapšen je zbog nepropisnog ponašanja i uznemiravanja te je bio priveden u policijsku upravu okruga Hawaii.

U jednom karaoke baru u glavnom havajskom gradu Honoluluu, 29-godišnji glumac je uznemiravao goste i izazvao nered, stoji u policijskom izvještaju. Osim što je vikao i psovao, prema policijskim zapisima, postao je vidno uznemiren kada su gosti bara zapjevali karaoke. Miller je u tom trenutku reagirao bezobrazno – oteo je mikrofon 23-godišnjoj djevojci koja je u tom trenutku pjevala. To mu nije bilo dosta pa je nastavio s uznemiravanjem, no u dijelu bara gdje se igrao pikado. Ondje je nered započeo bacivši se na 32-godišnjaka, prenosi The Guardian.

FOTOGRAFIJA POSLIJE HAPŠENJA

Uprkos vlasnikovim upozorenjima upućenim Milleru, on se oglušio te uhapšen. Optužen je za narušavanje mira i uznemiravanje. Jamčevina mu nije predstavljala problem jer je iznosila 500 dolara, što je glumac odmah platio pa je pušten na slobodu.

Podsjećamo kako mu ovo nije prvi put da se nasilnički ponaša. Još 2020. godine na internetu je osvanuo video na kojem Ezra Miller fizički zlostavlja, tačnije rečeno, guši ženu nasred kafića u Islandu. Ljudi koji su se ondje našli rekli su kako je bila riječ o ozbiljnoj svađi zbog čega je osoblje izbacilo Millera iz objekta.

Inače, proslavio se ulogama superheroja Flasha u filmu ‘Justice League’, ali i u serijalu ‘Fantastic Beasts’.

Pročitajte još