Bruce Willis se priprema za život s bolešću: Prodao imovinu u vrijednosti od 65 miliona dolara

Piše: S.P.

Bruce Willis se već neko vrijeme pripremao za život s bolešću te je zato prodao imovinu u vrijednosti od 65 miliona dolara, tvrde njegovi prijatelji, a prenosi Page Six.

– Dugo se pripremao za ovaj trenutak. Znao je da će mu se zdravstveno stanje pogoršati i da neće zarađivati kao nekada. Također je bio svjestan da mu neće biti potreban veliki broj luksuznih imanja i da će se porodica morati brinuti o njemu, kazao je neimenovani izvor.Između ostalog, poznato je da je 2019. godine prodao prostrano imanje na otocima Turks i Caicos za 27 miliona dolara. Ima čak jedanaest spavaćih soba. Prošle godine je na spomenutim otocima također prodao zemljište za šest miliona dolara.

Podsjećamo, prije dva dana je njegova porodica objavila da pati od afazije, koja utječe na njegove kognitivne sposobnosti. U potpunosti može oduzeti sposobnost komunikacije, a može biti uzrokovana moždanim udarom ili tumorom na mozgu.

Brojne kolege iz svijeta glume su mu pružile riječi podrške, među kojima su Matthew Perry, John Travolta, Sylvester Stallone i drugi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti