Nakon skandala na Oscarima Netflix i Sony odgodili predstojeće projekte Willa Smitha

Piše: Redakcija

Nakon što je Will Smith istupio iz Američke filmske akademije, objavljeno je da će budući projekti na kojima je trebao raditi za Netflix i Sony biti odgođeni, piše Page Six.

Naime, Netflix je bio u procesu pronalaženja novog redatelja za film Fast and Loose nakon što se David Leitch povukao iz projekta uoči dodjele Oscara. Smith je trebao glumiti šefa mafije s problemom pamćenja, ali Netflix je promijenio planove.

Također, Sony usporava rad na nastavku filma Bad Boys 4, koji se pripremao uoči Oscara. U filmu se Smith trebao pojaviti kao agent za drogu u Miamiju.

Nakon skandala na Oscarima Netflix i Sony odgodili predstojeće projekte Willa Smitha

Podsjećamo, Smithovo napuštanje Akademije te pauziranje projekata u kojima sudjeluje proizašlo je nakon što je na dodjeli Oscara ošamario Chrisa Rocka. Naime, voditelj se našalio na račun Willove supruge Jade Pinkett Smith, koju je usporedio s G.I. Jane, akcijskom junakinjom iz istoimenog filma, koju je 1997. Demi Moore glumila obrijane glave.

“Iznevjerio sam povjerenje Akademije. Ostalim nominiranima i pobjednicima sam uskratio priliku da slave i budu proslavljeni zbog svog izvanrednog rada”, rekao je Smith u svojoj izjavi.

“Napuštam svoje članstvo u Akademiji i prihvatit ću sve buduće posljedice koje će Odbor smatrati prikladnima”, dodao je priznajući da je njegov čin zasjenio samu Akademijinu dodjelu nagrada.

Izvor: Index.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti