Beckhamov sin imat će stroga pravila na vjenčanju, nema mobitela ni društvenih mreža

Piše: Redakcija

Najstariji sin bivšeg fudbalera Davida Beckhama (46) i Victorije Beckham (47), Brooklyn Beckham (23), vjenčat će se sa svojom zaručnicom Nicole Peltz (27), 9. aprila ove godine, a sada su poznati i neki detalji.

Brooklyn Beckham and Nicola Peltz

Na ovom velikom danu trebao je biti mladoženjin kum, muzičar Elton John (75), ali navodno je u to vrijeme na dugo planiranoj turneji. Ali, doći će zato Brooklynov veliki uzor, Gordon Ramsay (55), sve članice bivše grupe Spice Girls, glumica Eva Longoria (47), Madonnin sin Rocco Ritchie (21) te drugi, piše Mirror.

Sir Elton John

Mladoženja je za kumove uzeo mlađu braću Cruza (17) i Romea (19), a Nicole brata i bivšeg hokejaša Brada (32). Djeveruša će joj biti baka, a poznato je i da će mladenka nositi vjenčanicu talijanske modne kuće Valentino. Nakon službenog čina presvući će se u drugu haljinu koju će joj navodno kreirati Victoria.

Victoria Beckham and Nicola Peltz

Dok je Victoria zadužena za kreiranje kombinacija, Brooklynova mlađa sestra Harper (10) i tata David imaju važne uloge na vjenčanju. Harper će biti djeveruša, a David zadužen za govor. Vjenčanje će biti na raskošnom imanju Nicolinog oca, Nelsona Peltza (79) na Floridi i to u skladu s židovskom tradicijom.

Brooklyn Beckham

– Imanje Nicolinog oca je savršeno za svadbenu ceremoniju. Uz raskošnu vilu s 27 spavaćih soba ima bazen, prostrane vrtove i slikovit pogled na more – izjavio je izvor za Mirror.

Svim zvanicama biti će zabranjeno korištenje mobitela te uključivanja na društvene mreže, a prve fotografije mladenke i mladoženje dobit će Vogue.

Izvor: Mirror.co.uk

(L. M.)

Pročitajte još