U opuštenom izdanju i bez šminke: Maja Šuput pokazala kako izgleda dan nakon glamuroznog izdanja

Piše: S.P.

Kraljica svadbi, poduzetnica i voditeljica ‘Plesa sa zvijezdama’ iz sedmice u sedmicu oduševljava svojim modnim kombinacijama, a ništa drugačije nije bilo ni proteklog vikenda. Zablistala je u ‘goloj’ haljini ukrašenoj svjetlucavim nitima i efektnim perjem te frizurom nadahnutom starim Hollywoodom, a odlučila je pokazati i video s njenim ‘nenamontiranim’ izgledom.

Često se znaju komentirati njeno lice i šminka, korištenje fotošopa i filtara, gotovo stalno vidimo je u besprijekornim izdanjima, no Maja Šuput zna iznenaditi fanove i prirodnim lookom, pa je možemo vidjeti i nenašminkanu i bez namještenih frizura i poza.

Maja je podijelila video o tome ‘kako izgleda dan nakon emisije’. Na njemu sjedi u rozom kućnom ogrtaču bez šminke i raspuštene kose te puše u šiške koje su joj prekrile lice.

– Kad idemo na telku, onda je sat vremena potrebno za moju frizuru, jer ni iz čega treba napraviti gnijezdo, i sat vremena za make up. Kad se šminkamo za neke privatne događaje, dosta mu je pola sata jer to onda može i sfušati, ma šalim se. Možemo malo biti ne toliko detaljni i čisti, ali televizija zahtijeva da sve bude baš na svom mjestu jer zum ide direkt u oko pa da neko ne veli ‘kaj je njima bilo’ – tako da sat vremena ide za transformaciju, otkrila je nedavno za In Magazin.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti