Odbrusila mu za kraj: Ako me još imalo poštuješ, bar objavi fotke na kojima lijepo izgledam

Piše: Azra
Američka manekenka Alyssa Miller i glumac Andrew Garfield prekinuli su vezu uoči dodjele nagrada Američke filmske akademije, pa je nominirani glumac na dodjelu Oscara stigao sam.

– Ako me već spominješ i tračaš u intervjuima i po društvenim mrežama, barem objavi fotografiju na kojoj lijepo izgledam. Pusa, bok AG, tako glasi oproštajna poruka 32-godišnje američke manekenke Alysse Miller bivšem.

On je šest godina stariji američki glumac Andrew Garfield s kojim je posljednji put u javnosti viđena na dodjeli strukovnih nagrada SAG (Screen Actors Guild) potkraj februara, a na dodjelu Oscara u Los Angelesu u martu glumac nominiran za najbolju ulogu u filmu “Tick, Tick… Boom!” stigao je sam.

Tako je potaknuo glasine o prekidu veze s Alyssom Miller s kojom je prohodao na jesen, a u međuvremenu je potvrdio da više nisu zajedno.

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti