Bijeg na egzotični odmor: Nina Badrić se javila iz tirkiznog raja

Piše: S.P.

Bijeli pijesak, sunčano vrijeme i drugi bajkoviti prizori ono je u čemu će narednih dana uživati Nina Badrić.

Poput brojnih poznatih i ona se odlučila za odmor na Maldivima. Pratiteljima na Instagramu je pokazala kako je izgledao put do njenog odredišta, a kad je stigla snimila je i video unutrašnjosti kuće u kojoj boravi.

Pjevačica je pokazala kako uistinu zna uživati u životu. ‘Moja kuća do daljnjeg’, opisala je jednu od fotografija. Fanovi su joj odmah poželjeli lijep i ugodan odmor. Inače, na Maldivima je boravila u decembru 2017. godine.

Ostaje misterij je li na put otišla sama. Više puta je govorila o tome kako je smisao života pronašla u vjeri, a o ljubavi u zadnje vrijeme ne priča previše.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Početkom jula će proslaviti 50. rođendan no mnogi smatraju da sada izgleda bolje nego prije 20 godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

– Nakon nekih godina na čovjeku se vidi na koji način živi. Zdrava prehrana, što više prirode, vježbanja, san, mir, dobri ljudi oko mene i najbolje kreme na svijetu. A sve ostalo pripisujem stanju duha. Optimizam me nikada nije napustio’, ispričala je Nina za tportal.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti