Biste li prepoznali ovu četverogodišnju djevojčicu? Danas je poznata glumica

Piše: S.P.

Fotografija koja je osvanula na društvenim mrežama, a na kojoj slatka četverogodišnja djevojčica spremno pozira dotjerana u rozu haljinu mnoge je zbunila te im je dugo trebalo da prepoznaju kako je riječ o danas poznatoj pozorišnoj, filmskoj i televizijskoj glumici.

– Često me nasmije ova fotografija, i obično se sjetim kad me ljudi pitaju kako se prebacujem iz uloge u ulogu, baš ove fotke. Bilo je ovo ljeto u Hamburgu-kod tete M, čekajući da moji veliki rođaci stignu iz dalekih internata, skakutala sam u svilenim volanima i bijelim lakiranim cipelicama velikim travnjacima…I dosađivajući se, počela sam promatrati ljude, stoji na samom početku objave koja je zbunila obožavatelje.

– A nakon toga bih dane provodila kao potpuno druga djevojčica u Hercegovini, uvijek ranjenih koljena, neprestano u trku. Moja prilagodba na novi prostor je trajala deset minuta najviše. Povratak iz Hamburga u Hercegovinu je bio u duhu njemačkog jezika, prepuna dojmova, obično bih navečer igrala Njemicu. Okupili bi se susjedi, ukućani, instalirala bih zavjesu i složila kostim i onda bi krenuli moji monolozi. To kreće negdje s 4 godine, a vrtić me spasio jer mi se publika povećala, tako su i krenuli nastupi…, objasnila je uz svoju fotografiju iz ranog djetinjstva Ornela Vištica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica)

Pokazala je kako je izgledala kao dijete, s plavom bujnom kosom, uredno počešljanom te dotjerana u haljinu o kakvoj djevojčice te dobi često maštaju. U komentarima ispod objave jasno je da Ornelini fanovi nisu bili sigurni je li upravo ona na fotografiji ili je riječ o nekom drugom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti