Isplivala stara snimka Willa Smitha: Toksična supruga ga vidno “zlostavlja”, a on je očajnički moli da prestane

Piše: Azra

Will Smith i supruga Jada su posljednjih sedmica vruća tema medija, a mnogi glumicu smatraju ‘zlostavljačicom’ i toksičnom osobom. Nakon što je Will Smith na Oscarima ošamario Chrisa Rocka, korisnici na društvenim mrežama su počeli otkrivati njegove stare snimke u kojima se ponaša loše ili je na neki način osramoćen.

Posljednja je ona u kojoj moli svoju suprugu Jadu da prestane razvlačiti njihove bračne drame u javnosti.

Videoisječak koji traje manje od minutu dio je Instagram Livea iz 2019. godine, u kojem Jada traži od svog muža da odgovori na niz njenih pitanja o njihovoj problematičnoj vezi. Smithu je vidno neugodno na snimci.

 

-Znaš li da Esther Perel dolazi za crveni stol? Bi li rekao da je ona bila ključna u tome da ti i ja redefiniramo naš odnos?, pitala je Jada Willa referirajući se na svoj Facebook show Red Table Talk.

Kad je shvatio da se video emitira uživo, Smith odgovara: ‘Rekao sam ti da me ne snimaš bez pitanja.’

Jada djelimično ignoriše mužev komentar i okreće kameru prema sebi govoreći: “Još uvijek se nosim s glupostima. Bi li rekao da nam je pomogla da izliječimo bol koju smo si međusobno nanijeli?”, nastavlja Jada.

Smith odluči prešutjeti sve što ima za reći te se pokušava mirno izvući iz videa.

-Ne možeš me samo koristiti za društvene mreže. Nemoj samo početi snimati. Stojim u svojoj kući. Nemoj samo početi snimati, rekao joj je.

-Molim vas, gledajte Esther u Red Tableu jer je nama puno pomogla. Zar ne vidite?, zaključuje Jada u kameru.

Korisnici Reddita komentirali su koliko je glumcu neugodno na snimci.

-Izgleda tjeskobno i slomljeno, kao da zna da ga Jada pokušava isprovocirati i boji se kako će to završiti, komentirali su.

Drugi su zaključili da se Jada ponaša kao zlostavljačica te da nimalo ne poštuje supruga.

Izvor: Story. hr

(M.M.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti