Kim Kardashian otkrila šta je rekla djeci o Kanyeu nakon njihovog burnog razvoda

Piše: Azra

Kim Kardashian i Kanye West razišli su se na prilično ružan način, a u središtu svega našlo se njihovo četvero djece. Iako su padale ružne riječi, naročito s Kanyeove strane, čini se da je bračni par složan u tome da je dobrobit North (8), Sainta (6), Chicago (4) i Psalma (2) na prvom mjestu.

U intervjuu s Robin Roberts u Good Morning, America koji je emitiran prekjučer, Kim se otvorila oko cijele situacije. Kako je rekla, odradila je težak razgovor s djecom o razvodu od Kanyea jer smatra da je u porodici iskrenost najvažnija. Dodala je da je i dalje ponosna na Kanyea jer je jako otvorena osoba, no bilo joj je teško svjedočiti njegovom zabrinjavajućem ponašanju i javnim ispadima posljednjih mjeseci.

– Žao mi je što se tako odigralo, komentirala je nakon što su joj pokazali sve recentne Kanyeove objave uključujući i spot u kojem otima i ubija glinenog Petea Davidsona, Kiminog novog dečka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

– Želite biti veći čovjek, a ponekad je to teško. Uvijek sam ga podupirala u govorenju istine, rekla je.

Dodala je da starija djeca, North i Saint, u potpunosti shvaćaju što se dogodilo s brakom njihovih roditelja.

– Otvorena sam i iskrena s njima. Mlađi ne razumiju toliko, no što se tiče starijih, oni sve znaju. Morate biti tu za njih. Bez obzira na sve, čak i uz suludi život koji vodimo, morate imati iskren dijalog s djecom, rekla je.

Dodala je da joj je važno da djeca ostanu bliska s ocem.

– Važno mi je samo da su mi djeca sretna, zdrava i ponosna na svog oca. Što jesu, istaknula je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Mnoge će iznenaditi da se ona i Kanye čuju svakodnevno unatoč javnim ispadima posljednjih mjeseci.

– Kanye i ja razgovaramo. Moramo se svakog dana čuti zbog djece. Kanye i ja ćemo uvijek biti porodica, zaključila je.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti