Jennifer Lopez otkrila čemu duguje mladolik izgled u pedesetima

Piše: Azra

Jennifer Lopez mnogima je sinonim ljepote. Ova latino ljepotica obara svojim izgledom u 53 godini života, a zategnutost i elastičnost lica duguje upravo jutarnjoj rutini koju je sada podijelila s milionima pratitelja.

Prije nego je krene u dan prepun poslovnih i porodičnih obaveza, glumica i pjevačica Jennifer Lopez posveti sebi nekoliko minuta u kupaonici kako bi odradila jutarnju beauty rutinu. Kako njeguje svoje lice, koje mnogi smatraju jednim od najljepših u Hollywoodu, Lopez je otkrila u videu koji je podijelila s milijunima na društvenim mrežama.

Javila se iz svoje kupaonice u vili na Beverly Hillsu, bez dodatnih filtera tek uz prirodno jutarnje svjetlo koje ulazi u njen dom, i pokazala što učini prije stavljanja šminke na lice.

Još u tušu lice očisti čistačem iz vlastite beauty linije JLo beauty. Potom po izlasku iz tuša prvo na svoje lice stavlja veliku količinu seruma koje isto tako koristi i prije spavanja.

– Stavila sam si u glavu da je to kao uzimanje vitamina ujutro. Serum nikada ne preskačem. Dobro ga utrljam u sve pore lica, vrata i dekoltea. Potom pričekam nekoliko minuta da se dobro upije prije nego krenem s drugim proizvodima, rekla je pa dodala: ‘Ovo sam ja bez ikakvog filtera, nemam posebno svjetlo, ovo je prirodno koje dolazi iz vana, to je moje lice’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Drugi korak u beauty rutini 52-godišnje zvijezde je krema sa zaštitnim faktorom od sunca.

– Krema s spf-om je nešto što koristim još od ranih 20-ih. Mame to stavljaju bebama na lice, a ja sam to nastavila raditi i kasnije. Sve do današnjeg dana. Iako ponekad nije bilo toliko sunčano u New Yorku gdje sam odrastala, bila sam ustrajna. I mogu vam reći, zahvalna sam na tome, moja koža mi je zahvalna. Vide se rezultati.

Završni korak prije stavljanja šminke na lice je okoloočna krema, također iz vlastite beauty linije. Jennifer je voli staviti u većem sloju ispod očiju ali i na područje između obrva.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još