Je li se to Jennifer Lopez zaručila ili ogroman dijamant na prstu ne znači ništa?

Piše: Azra

Otkako su se ponovno pomirili, nagađa se o mogućem braku pjevačice i glumice Jennifer Lopez i glumca Bena Afflecka. Najnovije fotke na kojima je Jennifer viđena s velikim dijamantnim prstenom na lijevoj ruci ponovno su potakle glasine. Prošlog proljeća čitav svijet je iznenadila i oduševila vijest kako su bivši zaručnici Jennifer Lopez i Ben Affleck, takozvani Bennifer par, nakon 17 godina obnovili svoju romansu.

Naime, budno oko paparazza je uhvatilo pjevačicu kako kupuje namještaj sa svojom 14-godišnjom kćerkom Emme u Culver Cityju u Los Angelesu. Jennifer je bila odjevena u lepršavu cvjetnu haljinu i velike sunčane naočale, ali modu na stranu. Ono što je najviše zaplijenilo pažnju svjetlucalo je na zaručničkom prstenjaku. Nije baš da se na ijednoj fotki to jasno vidi jer su snimljenje izdaleka, ali na ogromnim i mutnim uvećanjima koje agencije nude nazire se veliki prsten na prstenjaku lijeve ruke.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Prije samo dva mjeseca, Lopez je bila na promotivnoj turneji za svoj novi film “Udaj se za mene”, u kojem je pričala o svojoj ponovnoj ljubavi s Benom Affleckom. Filmska i muzička zvijezda rekla je Ellen DeGeneres da “nikad nije mogla zamisliti” da bi se mogli pomiriti, ali je dodala: “To je prekrasna stvar.”

O tome da je par spreman na sljedeći veliki korak svjedoči i činjenica da su nedavno kupili oko 50 miliona dolara vrijedno imanje u Los Angelesu na koje bi se mogli useliti ne samo oni nego i njihova djeca.

Inače, za vrijeme 17 godina duge odvojenosti, oboje su u međuvremenu dobili djecu s drugim partnerima, pa tako Jennifer dijeli blizance Emme i Maxa s pjevačem Marcom Anthonyjem, a Ben ima Violet, Samuela i Seraphinu Rose s glumicom Jennifer Garner.

Izvor: Miss7.24sata.hr

(E.M.)

 

 

Pročitajte još