Više nije tajna, Kim ima novog dečka i ne stidi se da ga stalno pokazuje

Piše: Azra

 

Kim Kardashian s dečkom Peteom Davidsonom došla je na premijeru novog showa “The Kardashians”.

Novi show slavnih Kardashianki premijerno je prikazan sinoć u Los Angelesu, a cijela porodica stigla je na premijeru. Kim je došla u pratnji novog, mlađeg dečka, komičara Petea Davidsona, a stigli su držeći se za ruke.

Za premijeru iščekivanog showa “The Kardashians” Kim se utegnula u usku, sivu haljinu od lateksa s dubokim dekolteom i visokim prorezom. Pete je pak za premijeru odabrao crni sako i ležernu, bijelu majicu te crne hlače, a nosio je i sunčane naočale.

Fotografije iz Los Angelesa otkrivaju i da se par sam dovezao u Goya Studio.

Kim je tek nedavno objavila prve fotografije s mladim komičarem s kojim je u vezi ušla nakon propalog braka s reperom Kanyeom Westom.

Zahtjev za razvodom podnijela je početkom prošle godine, nakon gotovo sedam godina braka u kojem su dobili četvoro djece. Komičara je reality zvijezda upoznala u emisiji Saturday Night Live u oktobru 2021., a njihova je veza razljutila njenog bivšeg muža. On je novog dečka bivše žene prozivao u svojim pjesama, a i sam je nakon braka imao već nekoliko veza. Najprije je prohodao s glumicom i modelom Juliom Fox, ali veza nije dugo potrajala. Nakon nje pronašao je novu djevojku Chaney Jones koja neodoljivo podsjeća na njegovu bivšu ženu.

Izvor: Story.hr

(M.M.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti