Istina o budućoj snahi Beckhamovih: Njen otac povezan je sa osuđenim pedofilom?

Piše: Azra

Ovog vikenda vjenčat će se najstariji sin Davida i Victorije Beckham, Brooklyn, i bogata nasljednica Nicola Peltz. U javnost su procurile prve fotografije uoči glamuroznog vjenčanja koje će se održati na imanju njenog oca u Palm Beachu.

Paparazzi su uhvatili bračni par Beckham sa sinom i djecom uoči vjenčanja, ali i neke goste poput glumice Eve Longorije, Victorijine najbolje prijateljice i teniserke Serene Williams. A dok su posljednje pripreme porodice u toku, gosti se već sad odlično zabavljaju.

Posljednjih dana puno se piše i o predbračnom ugovoru koji je 23-godišnji Brooklyn morao potpisati četiri godine starijoj zaručnici. Predbračni ugovor je, kako pišu britanski mediji, iznenadio Brooklyna i njegovu obitelj, ali pristao ga je potpisati.

Zanimljivo je da glumicu nazivaju ”zlom curom”, a ima šestero braće i jednu sestru i najmlađe je dijete u obitelji. Nekada je igrala hokej i htjela se baviti time profesionalno, ali onda se zaljubila u glumu.

Njen otac je američki milijarder, a majka joj je manekenka. Prije nego što se oženio Nicolinom majkom Claudiom, Nelson je imao tri različita braka. Sada ima kuću na Palm Beachu na Floridi i u New Yorku.

Za njega kažu da je ”čovjek s ulice i dobro zna što masa želi”. I kako to obično biva, i za njega su se vezali skandali, a najgori je onaj kada je njegov telefonski broj navodno pronađen među hiljadama drugih koji su se našli u crnoj knjizi pedofila Jeffreyja Epsteina, a priča se da je bio jedan od mogućih investitora koji su od njega htjeli kupiti New York Magazine.

Izvor: Story. hr

(E.M.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti