Od anksioznosti do oporavka: Camila Cabello podijelila koliko joj je terapija promijenila život

Piše: Azra

 

Anksiznost i depresija su danas vrlo učestale, da se većina ljudi naučila da živi pod psihičkom prenapregnutošću. Međutim, negativne i prisilne misli nekada budu toliko “glasne”, da se mnogi odluče da potraže pomoć stručnjaka.

To je uradila i pjevačica Camila Cabello, koja je u novom intervjuu govorila o borbi sa anksioznošću i odluci da potraži pomoć.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli camila (@camila_cabello)

-Bilo je vremena kada sam bila tako loše, da sam mislila: “Ne osjećam se kao da mogu da idem u studio. Ne osjećam se kao da mogu da radim. Ne znam“, otkrila je pop zvijezda, čiji treći studijski album, “Familia”, izlazi 8. aprila.

-I tako, jedini način da idem na posao svaki dan bio je da budem iskrena i da budem svoja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Saturday Night Live (@nbcsnl)

Ono što joj je pomoglo da prebrodi teška vremena, čak i prije njenog veoma javnog raskida sa Shawnom Mendesom, a čemu pripisuje zaslugu, jeste terapija.

Naravno, biti otvoren sa profesionalcem je jedna stvar. Ali, kada je trebalo da podijeli svoje misli sa svijetom o novom albumu, Camila se osjećala razumljivo nervoznom: „Osjećala sam se tako ranjivo“, rekla je.

-Bilo je tako teško pričati o tim stvarima. To je bio prvi put da sam pričala o onim stvarima o kojim sam razgovarala samo sa svojom mamom i terapeutom.

Izvor: Famozna.net

(M.M.)

Pročitajte još