Zavirite na vjenčanje sina Davida i Victorije Beckham

Piše: Azra

Sin Dejvida i Viktorie Bekam, Bruklin Bekam (23) danas se ženi glumicom i nasljednicom američkog milijardera, Nikol Pelc (27) u porodičnoj vili vrijednoj 27 miliona funti u Palm Biču na Floridi.

Od vjenčanja koje navodno košta zapanjujućih 420 miliona se i očekuje da će zasjeniti vjenčanje Bruklinovih roditelja, Dejvida i Viktorije Bekam. Slavno vjenčanje počinje za nekoliko sati, a poznati gosti su već stigli.

Mama Viktorija se pojavila u crnoj haljini sa bijelim i zlatnim detaljima, a njena najbolja drugarica slavna glumica Eva Longorija stigla je raskošnoj smeđoj maksi haljini. Bivši fudbaler, tata Dejvid bio u opuštenom izdanju.

Uprkos tome što je Bruklinova mama postala modna dizajnerka, vjeruje se da je Nikol izbjegla dizajnersku haljinu Viktorjie Bekam za dan svog vjenčanja. Umjesto toga, očekuje se da će na dan vjenčanja u Valentino haljini, a pomoći će joj modna stilistkinja A Liste Lesli Frejmer.

Viktorija Bekam je uoči vjenčanja napisala iskrenu poruku svom sinu Bruklinu u kojoj im je poželjela sreću i ljubav.

Otac mlade i američki milijarder, biznismen Nelson Pelc je izgledao raspoloženo dok je na zabavu stigao električnim vozilom.

Ovaj 79-godišnji otac troje djece, čije carstvo je procijenjeno na 1,3 milijardi funti je nosio plavi sako i elegantne bijele pantalone.

Mladina mama, Klaudia Hefner Pelc je bivša američka manekenka za koju se priča da sama ima bogatstvo vrijedno oko 5 miliona dolara. Slavu je stekla 1985. kada je postala Nelsonova treća supruga sa kojim je dobila osmoro djece, od kojih je troje poznato javnosti.

Slavni kuhar Gordon Remzi (55) je bio među prvim slavnim osobama koje su stigle na žurku prije vjenčanja. Izašao je iz auta odjeven odijelo i belu košulju.

Gordon Remzi, Eva Longoria i Serena Vilijams su bili među poznatim zvijezdama koje su u petak uvečer prisustvovale raskošnoj zabavi prije vjenčanja slavnog para na Floridi.

Holivudska zvijezda Eva Longoria (47) je stigla u haljini maksi dužine. Eva je na zabavu išla sa prijateljicom i sportskom ikonom Serenom Vilijams (40), koja je nosila srebrnu kratku haljinu.

Ne sumnjamo da su se svi lijepo proveli, a da ih vrhunac veselja očekuje upravo danas.

Izvor: Žena.blic.rs

(M.M.)

Pročitajte još