Detalj koji zaručnički prsten Jennifer Lopez čini dodatno posebnim

Piše: Azra

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez je prihvatila svoju drugu ponudu glumca Bena Afflecka, te je prihvatila vjerenički prsten i pohvalila se srebrnim prstenom za zelenim dijamantom.

— Ako je to zaista zeleni dijamant, onda sam zapanjen — rekao je izvršni direktor „Diamond Pro“.

— Zeleni dijamant te veličine je nevjerovatno rijedak i bio bi manji od vrijednosti njihovog prethodnog vjereničkog prstena. Ja bih cijenio prsten više od 5 miliona dolara i mogao bi da vrijedi više od 10 miliona dolara — dodao je.

Međutim, podsjetimo da zelena boja ima veliki značaj za vlasnicu hita “Let’s Get Loud”

-Uvijek kažem da je zelena boja moja sretna boja — pričala je Lopezova.

— Shvatila sam da ima mnogo trenutaka u mom životu u kojima su se dešavale nevjerovatne stvari kada sam nosila zeleno.

Podsjetimo da ljubav Lopezove vidi i u nekim njenim umjetničkim projektima, a ona je otkrila i da je u svoj dom “ugostila” kolibrija i to baš u zelenoj boji.

— Ptice uvijek lete oko mene. Uvijek sam imao posebnu vezu sa kolibrima. Shvatila sam da mnogi ljudi kažu da simbolizuju ljubav. Kako god da se osjećam kao gdje god da odem, one me prate. Kad god sam u trenutku sumnje i zbunjenosti, neko će se magično pojave pored mog prozora, podsećajući me da će univerzum uvijek razgovara s nama ako smo otvoreni za znakove.

Izvor: stilkurir.rs

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti