Hailey Bieber povukla se s modnih pista, a razlog je dosta traumatičan

Piše: Azra

Supruga pjevača Justina Biebera, u svijetu mode je već dugi niz godina. Hailey Bieber nosila je brojne modne revije za razne dizajnerske brendove i bila jedno od prepoznatljivih lica na pistama, a onda ju je jedno gorko iskustvo natjeralo na prijevremenu penziju.

Manekenstvom se počela baviti još kao tinejdžerka, a onda su je 2014. zapazili veći brendovi te krenuli angažirati u svojim kampanjama i na modnim revijama. Pune četiri godine Hailey Bieber uživala je u tome poslu, proputovala svijet i sve modne prijestolnice.

Gotovo da nema brenda koji je nije angažirao, ali Hailey se na vrhuncu svoje karijere odlučila povući. Na piste više ne namjerava stati, a sada je objasnila zašto.

– Imala sam jako ružno iskustvo s jednim jako utjecajnim organizatorom castinga. On je rekao nešto jako uvredljivo mom agentu i to je skroz poljuljalo moje samopouzdanje dok sam na pisti. Budući da se ne želim osjećati loše u vlastitoj koži, napustila sam manekenstvo. Toliko je drugog posla u kojem sam dobra, da zaista ne vidim razlog vraćati se na poziciju gdje neko umanjuje moju vrijednost, rekla je 25-godišnjakinja.

Iako ne nosi modne revije, Bieber je ostala u svijetu mode i ljepote. To je ono što istinski voli i u čemu uživa. I dalje je brojni brendovi angažiraju kao zaštitno lice svojih kampanja, modni magazini bore se da krasi njihove naslovnice, a uz sve to Hailey naporno radi na svojoj kozmetičkoj liniji proizvoda.

U junu će predstaviti svoju liniju proizvoda za njegu lica pod nazivom Rhode, a tvrdi da je pohađala mnoge kurseve dermatologije te uz savjete starijih kolegica koje su se bacile u slične vode, puno naučila.

– Svoje proizvode već sam podijelila brojnim vizažistima da ih isprobaju na svojim klijentima, a recenzije su pozitivne i ohrabrujuće, rekla je.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još