Nisu više male: Rodila ih je surogat majka, a ovako danas izgledaju kćerke Sarah Jessice Parker

Piše: S.P.

Zaboravite na Seks i grad i polemike da li je trebalo snimati nastavak ili bi bilo bolje da su nam glavne junakinje ostale u sjećanju kao vječno mlade.

Sarah Jessica Parker odlučila je da se malo makne od uloge kojom se urezala u kolektivno sjećanje generacija i vrati se na “daske koje život znače”, na Broadway, gdje je još kao jedanaestogodišnja djevojčica započela karijeru.

Predstava je bila planirana za mart 2020, ali je korona sve pokvarila i otkazala premijeru. Pune dvije godine komad “Plaza Suite” čekao je da “izađe” pred publiku, a kada je konačno odigran, bio je to prvorazredni umjetnički događaj u New Yorku. Zvijezde priče su Sarah i njen suprug Matthew Broderick u ulozi ne jednog, već tri bračna para, što duhovitu dramu čini posebno zanimljivom.

Na svečanoj premijeri Sarah je blistala u gracioznoj kreaciji, ali kada su na crveni tepih kročila njihova djeca James, Tabitha i Marion, fotoreporteri su istog časa zaboravili i na zvijezdu “Seksa i grada”, i na njenog supruga, i na činjenicu da su se poslije duže vremena i glasina o razvodu pojavili zajedno.

James je student i nedavno je napunio 19 godina, dok bliznakinje, koje je na svijet donijela surogat-majka, u junu slave 13. rođendan.

Pročitajte još