Prijatelji nakon razvoda: Kćerka Jelene Veljače i Dražena Čučeka uživa u djetinjstvu kao iz najljepšeg filma

Piše: Azra

Jelena Veljača i Dražen Čuček rastali su se u prijateljskim odnosima, a na prvom mjestu im je odgoj kćerkice Leni. Voljena i zaštićena, malena Leni, kćerka bivših supružnika, autorice, producentice i glumice Jelene Veljače i glumca Dražena Čučeka, provodi dragocjene trenutke djetinjstva.

Razigranu djevojčicu fotografisali su dok je s mamom i njenim suprugom Vitom Turšićem uživala u gradskoj šetnji. Koji dan poslije zabilježen je još jedan idiličan prizor. Dražen je na biciklu vozio svoju mezimicu i oboje su se častili sladoledom.

-Ona je dražesna, mila, mazna, senzibilna, mudra, interaktivna. Prepoznajem kod nje neke svoje karakterne crte, rekao je Čuček za Story i dodao: ”Strepim da ne strepim. Svijet je gotovo nepregledan, a toliko je i mogućnosti za rad i poslovna ostvarenja. Što god Lena jednog dana izabere, bit ću tu, na njenoj strani.”

Podsjećamo, Jelena i Dražen u braku su bili od 2015. do 2018. godine. Svoju ljubav okrunisali su brakom tek nakon nekoliko mjeseci ljubavne veze u tajnosti i intimnoj atmosferi jednog zagrebačkog restorana. Početkom juna iste godine Jelena je otkrila sretnu vijest.

-Istina je, trudna sam. Presretna sam, ali sam imala težak početak trudnoće, izgubila sam dosta kilograma i tek sada dolazim sebi. Hvala vam na čestitkama.

Izvor: Story. hr

(E.M.)

Pročitajte još