Kćerka Ilde Humić proslavlja 7. rođendan

Piše: S.P.

Ilda Humić je supruga, majka, menadžerica modnog brenda, a u slobodno vrijeme influenserica i samoprozvana zabavljačica. Ilda s preko 227.000 pratitelja na Instagramu dijeli svoju realnu porodičnu svakodnevicu i na izuzetno humorističan način uljepšava dane svakoga ko prati, ali i svrati na njen profil.

Ilda redovno pokazuje i svoje troje djece Iman, Lukmana i Isaka, od kojih je najstarija djevojčica Iman koja danas proslavlja 7. rođendan. Tim povodom Ilda je posebnu objavu na Instagramu posvetila svojoj miloj djevojčici.

– Prvo moje, iza nas je već 7 godina, kud proletiše pitam se. S tobom sam doživjela najljepše, ali i najstrašnije trenutke u svom životu i kada si ti u pitanju nemam hrabrosti niti snage da previše pišem jer me i najmanje sjećanje vraća u period koji očajnicki želim zaboraviti. Hvala ti što sam zbog tebe shvatila šta znači bezuslovna ljubav. Voli te mama, napisala je Ilda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Humic (@ilda_humic)

U komentarima se nižu brojne čestitke za kćerku jedne od najpoznatijih bh. influenserica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti