Kanye West i Jelena Karleuša zahladili odnose: Zahvaljivala mu se provokativnom fotografijom, a sad je pukla “ljubav”?

Piše: S.P.

Popularnu srbijansku pjevačicu Jelenu Karleušu na Instagramu je nedavno zapratio svjetski reper Kanye West.

Karleušu je oduševio njegov potez pa je odmah nakon ‘praćenja’ odlučila objaviti izazovnu i provokativnu fotografiju na kojoj je posve gola, te se prekrila plavom bujnom kosom. Jedino što je imala na sebi su tenisice, Kanyeovog brenda – Yeezy.

Odmah nakon toga uslijedio Instagram story, te je obznanila kako sluša popularnu Kanyeovu pjesmu. Naravno, pjevačica mu je odmah uzvratila praćenjem, pa se Kanye pronašao među 34 povlaštena profila koje plavuša prati.

Sada smo doznali kako je njihovom Instagram prijateljstvu došao kraj pa je Kanye napravio potez i otpratio pjevačicu, a ona mu je uzvratila ‘unfollow’.

Podsjetimo, Kanye je čuo za pjevačicu kada su strani mediji prije nekoliko godina brujali o tome da njegova, sad već bivša supruga Kim Kardashian, nju kopira. Upravo do takvih zaključaka došli su zbog fotografija na društvenim mrežama na kojima imaju identične stylinge, makeup, frizuru…

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti